Policy för hantering av personuppgifter

1. Allmänt
Genom att gå in på wernerstipendiet.se godkänner du villkoren i denna policy för hanteringen av personuppgifter i samband med din användning av hemsidan.

Ansvariga för hemsidan är Wernerstiftelser. För kontakt och frågor vänligen skicka e-post till peter.josephson@wernerstiftelser.se

2. Personuppgifter
De personuppgifter vi behandlar är de som du själv väljer att lämna till oss, till exempel om du kontaktar oss via de olika formulär på hemsidan eller skickar e-post till oss. Dessa uppgifter kommer vi använda för att på bästa sätt kunna hantera och svara på din förfrågan. Wernerstiftelser medlar inte avsiktligt dina personuppgifter till andra företag i marknadsföringssyfte eller annat syfte som du inte godkänt.

3. Immaterialrätt
Allt material på hemsidan, inklusive texter, bilder, varumärken samt design och grafiska profiler tillhör Wernerstiftelser eller våra samarbetspartners. All användning, utöver vad som krävs för att använda hemsidan, eller kopiering av dig som användare kräver Wernerstiftelsers skriftliga godkännande. All användning i strid mot dessa villkor kan komma att resultera i rättsliga påföljder.

 

 

Wernerstipendiet
C/O MP Bolagen
ATT: Peter Josephson

Box 3
574 21 Vetlanda

peter.josephson@wernerstiftelser.se